Meer perspectief voor jouw carrière
Logo Gemeente Land van Cuijk schaduw
Gemeente Land van Cuijk

Samen bouwen aan gemeente Land van Cuijk

Door de samenvoeging van gemeente Cuijk, Boxmeer, Grave, Mill en Sint Hubert en Sint Anthonis ontstaat één krachtige en toekomstbestendige gemeente. De nieuwe gemeente Land van Cuijk wordt voor wat betreft oppervlakte de grootste gemeente van de provincie Noord-Brabant, met circa 90.000 inwoners verspreid over ruim 352 km2 oppervlakte en 33 kernen. De nieuwe gemeente heeft de ambitie om het unieke eigen karakter van de 33 kernen te koesteren en versterken.

Als grote gemeente kunnen we meer bereiken voor onze inwoners, hebben we grotere invloed ten opzichte van de gemeenten om ons heen, in de regio en in de provincie. We kunnen landelijke vragen beter oppakken. Bijvoorbeeld de energietransitie. Daarbij kunnen we vertrouwen op een sterke ambtelijke organisatie, die nog meer kwaliteit kan leveren. Ook zijn we een aantrekkelijkere werkgever en beter in staat om goede medewerkers te vinden.

Samen kunnen we – met onze samenleving – de vele uitdagingen aan. Om iedereen mee te laten doen, te zorgen voor voldoende werkgelegenheid, passende woningen te bouwen, de bereikbaarheid van de dorpen te verbeteren en oog te hebben voor elkaar. Ook zijn we beter in staat om onze ondernemers en bedrijven te ondersteunen en onze economie te versterken.

Contactinformatie

Bezoekadres
Raadhuisplein 1
5831 JX BOXMEER

Postadres
Postbus 450
5830 AL BOXMEER

telefoon
email
websitewww.gemeentelandvancuijk.nl/