Meer perspectief voor jouw carrière
Logo Gemeente Land van Cuijk
Gemeente Land van Cuijk

Hier verleggen we grenzen

De gemeente Land van Cuijk is een gloednieuwe organisatie. Een nieuw land, ontstaan uit het samengaan van vijf gemeenten in Noordoost-Brabant. We zijn volop aan het ontwikkelen en aan het ontdekken. Hoewel dat soms best spannend en uitdagend kan zijn, richten we ons juist op de kansen. Dit is hét moment om met elkaar onze manier van werken te bepalen, met veel ruimte voor eigen inbreng en verantwoordelijkheid.

We creëren grote dingen…
We zijn de grootste gemeente van Brabant, met ruim 351km² en 90.000 inwoners. Je kunt dus niet om ons heen. Die positie benutten we om de beste resultaten te behalen voor onze gemeenschap en onze regio. Wereldspelers vestigen hun bedrijf in onze samenleving. Waar mogelijk zetten we regionaal en landelijk de toon. Daar kunnen we jouw hulp bij gebruiken.

… ook op kleine schaal
Onze regionale en landelijke slagkracht combineren we met stevige lokale wortels. We hebben nog altijd oog en oor voor wat er leeft in onze kernen. We versnellen en versterken lokale initiatieven. We werken niet alleen voor, maar juist mét de samenleving. Het unieke karakter van alle 33 kernen staat hierbij voorop. Inwoners en ondernemers kunnen rekenen op een moderne dienstverlening op maat.

Vacatures
Reageer op een van onze vacatures als jij wil werken in een gevarieerde omgeving, waar je de kans krijgt om samen met ons te kunnen groeien en te ontwikkelen. In het Land van Cuijk gaat jouw inzet echt iets betekenen voor jezelf, voor je collega’s en voor de samenleving.

Werken bij Land van Cuijk

Nieuwste vacatures

Contactinformatie

Bezoekadres
Louis Jansenplein 1
5431 BV CUIJK

Postadres
Postbus 7
5360 AA GRAVE

telefoon0485 - 85 4000
emailvacature@landvancuijk.nl
websitewww.gemeentelandvancuijk.nl/