Meer perspectief voor jouw carrière
Logo Gemeente Veghel schaduw
Gemeente Veghel

Werken in Veghel, iets voor jou?

Veghel is een middelgrote gemeente met grote ambities.  Industrie, voedings en agribusiness, logistiek en dienstverlening zijn sterk vertegenwoordigd.  We zijn de vijfde zakenstad van Nederland. 

Veghel is een verzameling van dorpse kernen met  cultuurhistorische waarden. Het heeft  landschappelijke en recreatieve potentie, een gunstige ligging, een goed vestigingsklimaat en een groot arbeidsethos. De Veghelse inwoners zijn sociaal betrokken en ondernemend. Dit blijkt uit de vele (sport) verenigingen en activiteiten die georganiseerd worden. Kortom: Veghel heeft veel te bieden,  maar staat wel met beide benen op de grond.
Als gemeente staan wij voor excellente dienstverlening. Daarvoor investeren wij in permanente ontwikkeling van onze medewerkers. We denken van buiten naar binnen en anticiperen zoveel mogelijk op vragen en behoeften van klanten. We werken graag samen met andere partijen en zijn een echte netwerkorganisatie. Inwoners en partners in de gemeente worden waar mogelijk betrokken bij het oplossen van problemen en het ontwikkelen van nieuwe plannen.

Onze kernwaarden worden gedragen door de hele organisatie: betrokken, professioneel en met respect en  vertrouwen. De cultuur is open en veilig. Er is ruimte om de confrontatie met elkaar aan te gaan en op die manier samen te komen tot verbeteringen. Zonder wrijving geen glans, is het motto.
Ook krijgen mensen kansen om innovatief te denken en risico’s te nemen. Uiteindelijk wordt iedere medewerker en elk team beoordeeld op output. Het resultaat telt. Klanten vinden onze organisatie erg klantvriendelijk. Niet omdat ze altijd een ‘ja’ te horen krijgen, maar omdat een ‘nee’ ook duidelijk wordt uitgelegd.
 
Werken in Veghel betekent:
werken in de vijfde zakenstad van Nederland – de dynamiek in de gemeente vertaalt zich naar de dynamiek in de organisatie – volledige verantwoordelijkheid voor je eigen werk – niet je aanwezigheid, maar je resultaten tellen – mogelijkheden om tijd- en plaatsonafhankelijk te werken – fouten maken mag, maar leren moet – hard werken èn slim werken – zoveel mogelijk ingezet worden op je talenten – jij leert van je collega’s, wat leren je collega’s van jou? – hard op de inhoud, zacht op de relatie.

Samen maken we er werk van!   
 
Kijk ook eens op www.veghel.nl

Contactinformatie

Bezoekadres
Stadhuisplein 1
5461 KN VEGHEL

Postadres
Postbus 10
5460 DA VEGHEL

telefoon14 0413
emailinfo@veghel.nl
websitewww.veghel.nl/