Meer perspectief voor jouw carrière
Logo Gemeente Vught
Gemeente Vught

Durf jij die uitdaging aan?

Vught (25.000 inwoners) is een gemeente van allure. Met prachtige woonwijken, nieuwe scholen, een theater en moderne sportvoorzieningen. Van oudsher is Vught bekend vanwege de kazernes, de zorginstellingen, de IJzeren Man en het Nationaal Monument Kamp Vught. Tot de gemeente behoort ook het kerkdorp Cromvoirt. Vught staat voor grote uitdagingen op het gebied van infrastructuur, werk en zorg.
 
De rol van de overheid verandert. Daarom is ook organisatie van de gemeente Vught volop in ontwikkeling. Kernbegrippen zijn omgevingsbewustzijn, regisseren en klantgerichtheid. Onze uitdaging is om het lokale bestuur zo vorm te geven dat onze burgers betrokken zijn bij onze besluiten en tevreden over onze diensten en dienstverlening. En dat tegen zo laag mogelijke kosten.
 
De meeste van de 180 medewerkers van de gemeente Vught doen hun werk vanuit een nieuw gemeentekantoor, een inspirerende werkomgeving, gericht op een eigentijdse manier van werken. Waarbij je ook zelf kunt bepalen hoe en waar je werkt.
 
Vught is dorp van kwaliteit. Wij zoeken dan ook medewerkers voor wie de lat niet snel te hoog ligt. Durf jij die uitdaging aan?

Nieuwste vacatures

Projectleider Gebiedsontwikkeling

Projectleider Gebiedsontwikkeling

Contactinformatie

Bezoekadres
Secr. van Rooijstraat 1
5261 EP VUGHT

Postadres
Postbus 10100
5260 GA VUGHT

telefoon14073
emailgemeente@vught.nl
websitevught.nl